Detta tips passar perfekt som frukost/brunch eller lunch (beroende på hur stor del av omeletten man äter). Det går även snabbt att tillaga, fungerar perfekt att göra på kvällen och värma i micron på jobbet (eller äta kall om man önskar). Godast är den såklart när den är helt nygjord och du kan givetvis fylla med vad du önskar. Denna gång fyllde jag med ost och bacon, men är riktigt sugen på att prova kantarellstuvning också – återkommer om det blir lyckat!
Börja med att göra omeletten, jag använde detta recept: Omelettwrap
Omeletten ser ut som nedan när den är klar (låt den dock ligga kvar i stekpannan)
Lägg på ost och önskat pålägg, i mitt fall grovhackat knaperstekt bacon. Vik den dubbelt, låt ligga några min på låg värme/eftervärme (lägg på ett lock på stekpannan om ni har) tills osten har smält.
Vi delade sedan omeletten på mitten, räckte till en varsinn frukost till mig och sambon.