Epost: Tjockkocken@gmail.com (Gäller samarbeten och förfrågningar)
Instagram: @Tjockkocken
Facebook: Tjockkocken.se
Är du som företag intresserad av ett samarbete eller synas på bloggen/instagram/facebook via en annons?
Skicka ett mejl till: tjockkocken@gmail.com
Jag har tyvärr inte möjlighet att besvara personliga kostfrågor via mejl.
Övrig information gällande material på bloggen och annonsering:
- Alla bilder och recept är mina om inget annat framgår. Testa/dela gärna men länka till receptsidan där du hittade mitt recept.
- För att bedriva siten kan reklam/samarbeten/sponsrade inlägg förekomma, mina åsikter är dock aldrig köpta utan jag väljer noggrant vilka företag jag vill samarbeta med. Dessa inlägg kommer vara märka med ”i samarbete med” eller ”sponsrat inlägg”.
- Reklamen på bloggen styrs i dagsläget av Google, jag kan därför inte påverka de annonser som dyker upp och annonserna som visas behöver nödvändigtvis inte överensstämma med mina egna åsikter. På sikt kan dessa istället agera som köpta annonsplatser av företag jag själv väljer.
24 comments
Det heter en fläsklägg. Alltså ugnsbakaD fläsklägg.
Hej. Jag har nu gjort dina briepuffar. Dina såg helt fantastiska ut men mina bara rann ut och blev som ett chips. Inge fel på smaken men inte riktigt vad jag tänkt mig. Har du nåt tips på vad jag behöver tänka på så de inte rinner ut?
Jag är så oerhört tacksam att du har lagt denna tid på att skriva en blogg. När jag läser recepten kryper det i hela kroppen av iver att pröva på dem! Tack för att du gör det här och delar med dig av din matglädje och din livsresa.
Ser framemot att browsa din blogg och upptäcka alla härligheter!
Hej,
Länken till Facebook från hemsidan fungerar inte.
Ha en bra dag :)!
Du borde verkligen starta en Youtube-kanal, där man får följa dina matlagningstips, din resa som förälder och annat från vardagen! Det vore så kul att följa dig rörligt- du verkar så härlig!:)
Grattis till din graviditet!! Måste kännas stort efter att ha gått ner så mycket i vikt 🙂 Antar att lilla bebisen kommit nu eftersom det nu är slutet av september. STORT grattis!!
Kan jeg få abbonere ?
Mvh Vibeke
Alltså testade fiskbiffarna idag, säger bara mums.
Dessa ska jag göra till mitt barnbarn /4år/ hon Älskar Fisk & dessa kommer med all sannolikhet bli hennes favoriter.
Tack för att just Du finns?
Alltså testade fiskbiffarna idag, säger bara mums.
Dessa ska jag göra till mitt barnbarn /4år/ hon Älskar Fisk & dessa kommer med all sannolikhet bli hennes favoriter.
Tack för att just Du finns?
Jag älskar dina recept och tycker du är en fantastisk inspiratör! Jag hoppas innerligt att du kommer ut med en kokbok inom en snar framtid. Lycka till med er bebis! Tack för allt du delar med dig ?
Hej
Såg ett recept på biffar som var gjorda på halloumi och champinjoner på fb idag.
Jag hittar inte det receptet igen.
Så min fråga är om det var du som hade lagt ut det receptet?
Mvh Lena
Hej Jessica. Hue får man bort kokos smaken från kokosgrädden? Agnet
Man kan tillsätta lite citrus, tex lime eller citronsaft så neautraliseras kokossmaken något samt krydda maten ordentligt. Men man får inte bort den helt.
Har du ingen kokbok man kan köpa
Tyvärr inte än, hoppas på det någon gång i framtiden! 🙂
Din blogg får mig verkligen att vilja börja med LCHF!! Finns så mycket gott!!
Får dock vänta tills i slutet av året då sockersuget är enormt nu när jag är gravid?
Men sen jäklar ska jag gå all in!!
Tack för att din blogg finns
Hej Jessica
Vilken resa du har gjort grattis!!
Jag hittade din blogg här om dagen när jag letade recept på ostplättar. Blev väldigt imponerad. Låter mej inspereras på nytt efter ha gjort en viktresa själv och tappat 75 kg. Har senaste 2 åren vacklat och gått upp en del. Men nu kör jag igen. Undrar lite om hur mycket fett man ska äta på lchf kost.? Tycker att jag står still nu i början. Äter ca 150 g fett per dag nu..hoppas att det är rimligt. Tack för en bra blogg mycket inspirerande.
Imponerad.. Deluxe…
Vilken kämpe du varit…ÄR…
Hamnade på din instagram… Härliga bilder på mat & ditt leende… Ser ur som du älskar livet… Smitta mig tack…
Jättekonstig fråga kommer nu…
Jag har levt mitt liv tjock,kurvig,mullig eller vilket ord man nu vill använda…
Är GBP opererad, men uselt resultat.. Vilket gör att jag mår skit..skäms, inte ens med hjälp fixar jag att bli normalviktig..
Jag kommer från Sundsvall, 44 år gammal…
Har även en lägenhet i Stockholm, fick intrycket att du oxå bor där…
Skulle du ha lust att ta en fika & berätta om din resa?? Behöver en förebild & så gillar jag att träffa nya INTRESSANTA människor…
Kram på dig & fortsätt vara strålande glad…det smittar.. // Jeanette Tjernberg… Finns på instagram bettanbus…
Hejsan fick tips av en arbetskamrat om din hemsida.
Har nyligen fått besked att jag ej tål gluten. Så dessa recept är ju toppenbra.
Har nu gjort äggmuffins och äggplättar. Supergoda.
Vilken resa du gjort. Grattiskramar
Måste bara berätta att jag gjorde din chokladkaka med mousseliknande konsistens då jag fyllde år igår. Jag valde 70% choklad med mint och den blev så himla god! Jag bjöd lättvispad grädde och hallon till. Uppskattat! Var stolt över ditt recept, det är riktigt bra 🙂
Har läst din history. Väldigt bra skrivet och du har varit såå duktig. Det jag reagerade på var att du inte fick hjälp av tex skolsköterskan…tydligen är det så dåligt som det är. Nu har du gjort detta själv, det som du borde fått hjälp med. Lycka till i fortsättningen
Tack så hemskt mycket <3 Ja, jag tror min resa hade sett anorlunda ut med mer hjälp ifrån skolans sida också.
Stort grattis till din viktresa och till din finfina blogg!
Tack så mycket! kram