Enkel krämig Kesoröra

by Jessica

 

Tänkte bara ge ett snabbt tips på en grymt god kall röra. Passar både till frukost, lunch och middag, perfekt som tillbehör till både kyckling och fisk dessutom.

På bilden ovan serverar jag röran med tunt skivad kyckling, ostrullar och lite grönt. Blev en utmärkt frukost igår och idag.

Ingredienser Kesoröra, ca 2 port: 

150 g keso

1 dl creme fraishe

1/2 finhackad rödlök (kan uteslutas)

En näve Färsk persilja (eller fryst)

Pepparrot efter smak

Salt, peppar

 

Gör såhär:

Blanda keso och creme fraishe. Tillsätt lök och persilja, smaka av med salt, peppar och pepparrot – jag gillar ganska mycket pepparotsmak, blir en härlig sting!

IMG_20160608_131245

Förutom som tillbehör kan du servera röran i en omelettwrap – perfekt att ta med till jobbet/p picknick eller på resan. I denna hade jag strimlad kyckling, sallad, skivad ost och den goda kesoröran.

Recept på omelettwrap hittar ni här: https://www.tjockkocken.se/dagens-lunchtips-omelettwrap/

print

You may also like

2 comments

Anna 2017-01-14 - 21:50

Åh, denna kesoröran var supergod! Jaag har letat efter något att piffa till keson med men inte hittat något som passar mig. Men den här var helt underbar! ?

Reply
Ina 2016-06-11 - 11:43

Tack för tips!! Börjar köra paleo nu så hoppar keso men bra att ha sparat tills jag ska försöka återinföra vissa saker sedan.

Reply

Leave a Comment